FC Babylon X ja Z etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja 5. divari. Joukkueeseen kuuluu 113 jäsentä ja kalenterissa on 60 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei!

Helsinkiläinen FC Babylon hakee uusia pelaajaa joukkueisiinsa FC Babylon ja FC Babylon/5, jotka pelaavat kesäkaudella 2018 Helsingin piirin 5. divisioonaa. Lisäksi olemme mahdollisesti perustamassa kolmannen joukkueen 6. divisioonaan. Erityisesti haemme pelaajia, jotka käyvät aktiivisesti harjoituksissa ja peleissä.

Haussa on pelaajia kaikille pelipaikoille.
Aiempi taso mielellään vähintään miesten 5. divari tai juniorikokemusta esim. A-SM - A-2D tai B-SM - B-2D.

Emme osallistu futsaliin talvikaudella 2017-2018.

Jos kiinnostuit, ota yhteys seuran yhteyshenkilöön: Reda Guerfi puh. 040-7297521 tai email. etunimi(piste)sukunimi(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 4 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
FC Babylon X ja Z: kokoonpano